Trainer Anderlecht: Ik ken de voorzitter, deze werkwijze is uitgesloten
Besnik Hasi ontkent hele operatie rond Kanu

Trainer Anderlecht: "Ik ken de voorzitter, deze werkwijze is uitgesloten"

21-11-2014 08:18

Anderlecht bevindt zich deze week in meer dan één mediastorm. Het ligt ook met Standard in stokken over een eventuele onkoosjere constructie die Kanu naar het Astridpark moet brengen.

Deze handschoen wordt in Brussel door trainer Besnik Hasi opgenomen. Hij reageert in Het Nieuwsblad op de aantijgingen van de Luikse rivaal. "Bepaalde makelaars kunnen van alles insinueren. Als wij Kanu echt hadden gewild, dan hadden we wel rechtstreeks contact opgenomen met Standard en Roland Duchâtelet."

Kanu, die eerder al tweeënhalf seizoenen in Portugal speelde, zou indien het de financiële middelen vindt kunnen tekenenen bij seizoensrevelatie Vitoria Guimaraes. Standard gelooft echter dat de Portugezen stroman spelen om Kanu deze zomer voor een prikje naar Anderlecht door te sluizen. "Ik ken onze voorzitter en weet hoe hij werkt. Het is uitgesloten dat wij een speler die zijn contract eenzijdig wilde verbreken op zo’n slinkse manier toch tot bij ons zouden brengen. Aan dat soort praktijken doen wij niet mee. Ik kan u zeggen dat Kanu niet naar Anderlecht komt."