'Wanhopig Liverpool legt vier miljoen extra op tafel voor Belgische sensatie'
Aanvaller moet nieuwe blessure Sturridge opvangen

'Wanhopig Liverpool legt vier miljoen extra op tafel voor Belgische sensatie'

20-11-2014 10:45
1

Liverpool is van plan Divock Origi zes maanden eerder dan gepland naar Anfield te halen. De Belgische spits werd in de zomer aangetrokken, maar zou nog een jaar bij Lille OSC blijven.

Liverpool voelt zich echter genoodzaakt om in januari al bij Lille aan te kloppen, meldt de Liverpool Echo donderdag. De negentienjarige Origi moet de absentie van Daniel Sturridge opvangen. De aanvalsleider van The Reds liep deze week opnieuw een blessure en op en ligt er zeker tot de jaarwisseling uit.

Het idee was om Origi nog een extra seizoen te laten rijpen in Frankrijk, maar door de problemen rond Sturridge komt Liverpool daar op terug. De teleurstellende nummer elf van de Premier League onderneemt volgens de Engelse krant desperate pogingen om de spits terug te roepen, ook omdat Mario Balotelli en Rickie Lambert tegenvallen.

Liverpool moet naar verluidt vier miljoen extra betalen om Origi in januari al naar Anfield te halen. De club legde in de zomer twaalf miljoen op tafel, de international van België tekende voor zes jaar.