Cercle Brugge wil uitpakken met enfant terrible en ex-trainer
Groen-zwart denkt aan El Ghanassy en De Boeck

Cercle Brugge wil uitpakken met enfant terrible en ex-trainer

08-11-2014 08:25

Het is nog niet het seizoen van Cercle Brugge. De ploeg staat op de vijftiende plaats in de Jupiler Pro League. Trainer Lorenzo Staelens werd al ontslagen en voorzitter Paul Vanhaecke gooide de handdoek. Toch wil groen-zwart zijn rug rechten met twee opvallende namen: Yassine El Ghanassy en Glen De Boeck.

El Ghanassy is sinds kort transfervrij. Bij AA Gent werd het contract van het woelwater ontbonden. Het voormalige talent vond ondertussen nog altijd geen ploeg. Cercle Brugge wil hem binnenkort halen om de kern te versterken. Dat meldt Sportwereld.

Naast El Ghanassy heeft Cercle Brugge nog een verrassende naam in petto, die van De Boeck. De trainer was al eerder aan de slag bij Cercle Brugge, dat huwelijk liep niet goed af. Ondanks een vierde plaats, Europees voetbal en een bekerfinale vertrok De Boeck naar Beerschot. Destijds viel dat niet in goed bij voorzitter Frans Schotte. Schotte nam ondertussen over van Vanhaecke en heeft de banden met De Boeck hersteld. Een comeback behoort daardoor tot de mogelijkheden.