Ex-Rode Duivel laat malaise bij OH Leuven nog even duren
OHL gaat thuis de boot in

31-10-2014 21:13

De mindere periode bij OH Leuven blijft maar duren. Voor de vierde wedstrijd op rij kon het niet winnen. Ditmaal verspeelde het punten tegen Seraing United. Op Den Dreef werd het maar liefst 0-3 voor de bezoekers.

OH Leuven had thuis iets recht te zetten. Uit de laatste drie wedstrijden pakte het immers slechts twee punten, te weinig voor een ploeg met ambities. Tegen Seraing United - dat net zoals OHL voor deze speeldag 24 punten telde - moest gewonnen worden. Dat liep evenwel anders.

Na 26 minuten opende Gregory Dufer immers de score. 12 minuten later deden de viervoudig Rode Duivel opnieuw de netten trillen. Met een 0-2-achterstand moest de thuisploeg naar de kleedkamers.

In de tweede helft zette Lilian Bochet de eindscore op het bord. Tien minuten voor tijd scoorde hij de 0-3.

Door de zege klimt Seraing met 27 punten naar een voorlopige tweede plaats. Het volgt nu op één punt van leider Eupen, dat zaterdag nog Roeselare ontvangt.