Hoongelach om prestaties Engelaar bij FC Twente: Hij staat gewoon voor lul
Middenvelder maakt geen indruk

Hoongelach om prestaties Engelaar bij FC Twente: "Hij staat gewoon voor lul"

31-10-2014 20:38
3

Het nog jonge avontuur van Orlando Engelaar van FC Twente lijkt nu al uit te draaien op een mislukking. Johan Derksen en René van der Gijp vinden het zelfs pijnlijk om de middenvelder te zien voetballen in het shirt van de Tukkers.

Na een proefperiode van enkele weken besloot FC Twente Engelaar vast te leggen. In enkele invalbeurten heeft de 35-jarige routinier echter nog geen indruk kunnen maken. "Het kan niet meer, het wordt echt een beetje zielig", vertelt Van der Gijp aan Voetbal International. "Ik vond het een goede voetballer. Zeker in de tijd met Van Basten als bondscoach op het EK in Oostenrijk, vond ik hem prima. Het duurt nu minuten voordat hij uit kan voeren wat hij in zijn hoofd heeft."

"Ja, het wordt zielig", vindt ook Derksen. "Dit had FC Twente niet meer moeten doen. Vroeger was hij een goede speler in zijn vorige periode bij FC Twente, maar dit kan echt niet meer. Als hij nog drie keer invalt, neemt niemand hem nog serieus. Zijn contract zal ook niet worden verlengd, hij staat eigenlijk gewoon voor lul."