Balotelli moet laten zien dat hij het waard is om bij Liverpool te blijven
Italiaan nog niet in topvorm bij nieuwe werkgever

"Balotelli moet laten zien dat hij het waard is om bij Liverpool te blijven"

31-10-2014 20:12
2

Mario Balotelli heeft vooralsnog geen onuitwisbare indruk weten te maken bij zijn nieuwe werkgever Liverpool. Geruchten over een spoedig vertrek van de Italiaan worden steeds sterker. Aanvoerder Steven Gerrard is van mening dat het tijd is dat de spits laat zien waarom hij het shirt van de Engelse topclub mag dragen.

"Hij heeft tijd nodig om zijn doelpunten te gaan maken en hij moet aan de mensen laten zien dat hij het waard is om hier te kunnen blijven. Ik ga hem niet veroordelen na tien wedstrijden. Ik moet hem helpen waar ik kan", aldus Gerard tegenover The Daily Mail.

De Italiaan werd binnengehaald als de opvolger van de enorm populaire en veel scorende Luis Suarez. Gerrard begrijpt dat dit enige druk met zich mee kan brengen. "Om de opvolger te zijn van Luis Suarez is geen eenvoudige opgave. Mario is echter wel in staat om het allemaal om te draaien in zijn voordeel."

Balotelli wist slechts twee keer een doelpunt te produceren in twaalf wedstrijden voor Liverpool. In de zomer maakte hij de overstap van AC Milan naar de Engelse Premier League.