Trainer AA Gent: Eén van de moeilijkste wedstrijden tot nog toe
AA Gent mag na de overwinning tegen Waasland-Beveren nu Lierse bekampen

Trainer AA Gent: "Eén van de moeilijkste wedstrijden tot nog toe"

31-10-2014 19:53

AA Gent lijkt na de tegenvallende resultaten van de voorbije seizoenen, dit seizoen eindelijk terug op het juiste spoor te zitten. Na de vlotte zege tegen Waasland-Beveren houdt Gent de leider in het vizier en worden in diverse media Hein Vanhaezebrouck en zijn troepen genoemd als mogelijke titelkandidaat.

"Gent is een goed team, maar nog geen topclub. Veel accenten zijn immers nog voor verbetering vatbaar", antwoordt Vanhaezebrouck tijdens zijn perspraatje dat staat te lezen op de clubwebsite. "We weten waar we naartoe willen en dat is PO I. Om dat doel te bereiken, heb ik een bepaald aantal punten vooropgesteld."

In hun nieuwe voetbaltempel laten ook de supporters het beste van zichzelf zien. "Net zoals de ploeg, groeien ook de supporters naar hun beste vorm. Al heb ik dit seizoen nog geen enkele keer kunnen klagen. Hopelijk maken zondag opnieuw veel supporters de verplaatsing naar het Lisp zodat we ons daar ook gesteund voelen."

Lierse is momenteel niet echt in goede doen, een reden te meer voor Vanhaezebrouck om op de hoede te zijn. "Mijn voorgevoel zegt dat het een van de moeilijkste wedstrijden tot nog toe wordt. Hopelijk ben ik verkeerd. Tegen Mechelen en Genk was ik verrast over het voetballend potentieel bij Lierse. Alleen werden ze toen niet beloond voor hun prestatie. Nu is het dus van moeten bij de Pallieters."