Spaanse strateeg strooit met passes: Scoren door automatismen
Club Brugge wint met 1-4 bij Moeskroen-Péruwelz

Spaanse strateeg strooit met passes: "Scoren door automatismen"

31-10-2014 19:02

Club Brugge won met 1-4 op bezoek bij Moeskroen-Péruwelz en sluipt dichter naar de leidersplaats toe. De Spanjaar Victor Vazquez, die tegen Kopenhagen een neusbreuk opliep, stond gewoon in de basis en zag dat de automatismen bij blauw-zwart alsmaar toenemen.

De regelaar op het Brugse middenveld deed zijn duit in het zakje bij de overwinning van Club Brugge maar is niet vergeten dat zijn neus nog altijd gebroken is. Een excuus om niet te spelen is het echter niet. "Mijn neus is nog altijd gebroken, maar ik moet en kan spelen, dus dat mag geen excuus zijn", aldus de Spanjaard op de clubwebsite.

"Je mag vooral niet bang zijn in de duels en het ademen is voor mij wat moeilijker maar dat toont zich niet op het veld. Ik kan spelen zoals anders. Ik voel me fit en heb al veel wedstrijden meegedaan."

Club Brugge slaagde erin om de netten viermaal te doen trillen, geen toeval aldus Vazquez. "Club Brugge scoort veel dit seizoen en volgens mij ligt dat aan de automatismen. Iedereen draagt daar zijn steentje toe bij. We staan nu op twee punten van de leidersplaats. Drie weken terug waren dat er nog acht. We proberen de druk op hen te houden. We draaien alvast een goed seizoen tot nu toe."