Moeskroen al sinds augustus zonder zege, maar: Blijven op schema voor het behoud
Rachid Chibab weet dat de degradatie niet voorkomen wordt tegen de topploegen

Moeskroen al sinds augustus zonder zege, maar: "Blijven op schema voor het behoud"

31-10-2014 07:23

Na drie opeenvolgende gelijke spelen heeft Moeskroen nog eens kennisgemaakt met een nederlaag. Ook trainer Rachid Chibab erkent tegenover Sudpresse zijn meerdere in een superieur Club Brugge.

"We hebben vandaag een Brugge gezien dat vol vertrouwen en enorm efficiënt speelt. Wij van onze kant hebben onze mogelijkheden gehad, maar misten die efficiëntie. Zowel offensief als defensief. Mijn spelers hebben gedaan wat ze konden met de middelen die ze hebben."

Moeskroen ziet de degradatiestreep snel dichtbij komen. Na een sterke start is de ploeg met drie draws en vijf nederlagen sinds een september helemaal weggezakt. Toch kijkt Chihab nog niet achterom. "Me zorgen maken over de stand is wel het laatste dat ik nu moet doen. Met veertien punten blijven we op schema voor het behoud."

Anice Badri was de speler die de meeste kansen voor de Henegouwers liet liggen. Hij kijkt al vooruit naar de volgende speeldag, die er gelukkig voor hem snel aankomt. "Laat ons deze wedstrijd zo snel mogelijk vergeten, maar tegelijk onthouden dat de vier ploegen die onder ons staan ook allemaal verloren hebben."