Sterkhouder Sporting Lokeren verlengt contract, maar wil toch weg

Sterkhouder Sporting Lokeren verlengt contract, maar wil toch weg

30-10-2014 17:40

Lokeren heeft met de contractverlenging van Nill De Pauw een van zijn sterkhouders langer vastgelegd. Toch droomt de flankaanvaller nog steeds van een stap hoger. "Maar hij wil niet gratis vertrekken", legt zijn management uit.

De Pauw scoorde voor Lokeren de eerste goal ooit in de poulefase van de Europe League en is ook in de competitie sterk bezig. Doordat zijn contract aan het einde van het seizoen afliep heeft Sporting Lokeren hem nu een contractverlenging voorgeschoteld. "Zowel Sporting als de speler zelf zijn erg trots om dit heugelijke nieuws nu al en in het vooruitzicht van de komende match op RSC Anderlecht te kunnen aankondigen", klinkt het op de website van Lokeren over de contractverlenging. "Beide partijen verwachten dat deze contractverlenging de juiste stap zal zijn in de verdere ontwikkeling van de sportieve loopbaan van dit Lokerens jeugdproduct. Wij wensen verder Nill in de toekomst alle succes toe en hij mag er zeker van zijn dat de hele Lokerense voetbalgemeenschap hem zal blijven steunen."

Vertrek

De laatste zinnen in de persmededeling lijken een toekomstig vertrek al aan te kondigen en ook De Pauw zelf bevestigt dat. "Het bijtekenen voor twee extra seizoenen geeft weer dat ik tevreden ben met de samenwerking van de voorbije jaren, maar Lokeren weet ook dat ik een stap hogerop wil en is bereid daaraan mee te werken. Dus is dit de volgende stap in mijn ontwikkeling", legt hij uit.