Pellegrini maakt zich zorgen bij Manchester City: Gebrek aan vertrouwen
"We moeten ons zorgen maken"

Pellegrini maakt zich zorgen bij Manchester City: "Gebrek aan vertrouwen"

30-10-2014 09:06
2

Manuel Pellegrini maakt zich zorgen bij Manchester City. De oefenmeester werd woensdagavond in de League Cup uitgeschakeld door Newcastle United (0-2), terwijl het ook in de competitie en in de Champions League moeizaam gaat. Vooral qua spel.

"We spelen niet goed, we spelen met een gebrek aan vertrouwen", zei Pelligrini na afloop van de bekernederlaag tegenover de aanwezige pers. "We scoren niet genoeg doelpunten en we geven te makkelijk doelpunten weg. We moeten ons zorgen maken. We hebben geen van de drie duels van deze week gewonnen."

"Ik maak me zorgen over het feit dat we niet spelen op de manier waarop we normaal gesproken spelen", vervolgt Pellegrini. "We kregen twee makkelijke goals tegen. We spelen niet zoals we het normaal gesproken doen. We spelen de bal niet snel rond. We hebben nu een prijs minder waar we om strijden, dus kunnen we ons meer concentreren op de overgebleven competities."

In de Premier League staat Manchester City derde. Koploper Chelsea heeft na negen wedstrijden een voorsprong van zes punten. Southampton, de nummer twee van Engeland, heeft twee punten meer dan de ploeg van Pellegrini. In de Champions League staat het na drie van de zes duels op de derde plaats. Bayern München heeft negen punten, dat zijn er zeven meer dan Manchester City. AS Roma staat tweede met vier punten.