Vanhaezebrouck deelt laatste steek(je) uit aan het adres van Club Brugge
Vanhaezebrouck wil zaak laten vallen

Vanhaezebrouck deelt laatste steek(je) uit aan het adres van Club Brugge

30-10-2014 08:22

Na enkele dagen heen en weer geruzie tussen AA Gent en Club Brugge lijken beide ploegen 'de zaak-Vazquez' achter zich te willen laten. De Gentse coach Hein Vanhaezebrouck dreigde met een rechtszaak, maar lijkt op zijn stappen terug te keren. Toch gaf hij nog een kleine steek aan het adres van Club Brugge.

"Ik ben een werknemer van een club die respect heeft voor zijn bazen", zegt Vanhaezebrouck aan Het Nieuwsblad. "Dit is een persoonlijke zaak, maar als zij willen dat ik dit vergeet, dan wil ik dat best overwegen. Al hoop ik wel dat wij als 'kleinere' club in de toekomst naar een hoger niveau groeien, onze externe communicatie sereen blijft. Dat is het laatste wat ik daarover wil zeggen."

Ook Preud'homme liet zich uit over de zaak Vazquez, maar wou liever niet teveel zeggen. "Vraag me niet om mee te doen. Ik zou heel veel kunnen vertellen, maar ga dat niet doen. Ik stel vast dat als Club Brugge op iets reageert, het de slechterik is. Iedereen kijkt vooral naar de randzaken. Er zou over de echte problemen en de inhoud van het voetbal gesproken moeten worden."