Enrique verliest Clásico: Real Madrid was beter, maar we zijn niet weggespeeld
Barcelona onderuit tegen aartsrivaal

Enrique verliest Clásico: "Real Madrid was beter, maar we zijn niet weggespeeld"

26-10-2014 08:40
2

Luis Enrique was zaterdagavond vanzelfsprekend zeer teleurgesteld dat zijn Barcelona niet in staat was om minimaal één punt mee te nemen uit Madrid. De trainer/coach van de Catalaanse club vond het kwaliteitsverschil tussen de ploegen minimaal, maar sprak over een terechte nederlaag tegen Real Madrid.

"De tegenstander was beter en heeft ons terecht verslagen. Maar ik vind niet dat we zijn weggespeeld", aldus Enrique op de persconferentie na de beladen competitiewedstrijd in de hoogste afdeling van het Spaanse voetbal.

Barcelona moet naar zeggen van de hoofdtrainer leren van de nederlaag tegen concurrent Real Madrid. Barcelona kwam in de Spaanse hoofdstad nog wel op voorsprong, maar verspeelde deze in het vervolg van de wedstrijd. "Nederlagen zijn onderdeel van het voetbal en het leerproces. We zullen aan het einde van het seizoen zien of we iets hebben verdiend."

Barcelona blijft ondanks de nederlaag lijstaanvoerder in de Primera Division. De voorsprong op Real Madrid is echter geslonken van vier punten naar slechts één punt.