Sanchez wijst Arsenal de weg, Liverpool CL-kater nog niet te boven
Londenaren boeken uitzege in City of Light Stadium

25-10-2014 17:52

Arsenal heeft dankzij Alexis Sanchez afgerekend met Sunderland. De Londenaren wonnen met 0-2. Liverpool bleef op Anfield teleurstellend op 0-0 steken tegen Hull City.

Sanchez was namens Arsenal de gevierde man door in het Stadium of Light twee keer te scoren. Liverpool, dat doordeweeks met 0-3 onderuit ging in de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid, stelde de thuisfans op Anfield flink teleur tegen Hull City. Het duel eindigde doelpuntloos gelijk: 0-0. Bij Liverpool mocht de bekritiseerde spits Mario Balotelli gewoon beginnen, maar ook in zijn zevende competitieduel kwam de Italiaan niet tot scoren.

West Bromwich Albion hield ternauwernood een punt over aan de thuiswedstrijd tegen Crystal Palace. De gasten uit Londen stonden bij rust met 2-0 voor, maar 'WBA' kwam diep in blessuretijd terug tot 2-2. Saido Berahino benutte een strafschop. Het Southampton van Ronald Koeman was in eigen huis met 1-0 te sterk voor Stoke City. Sadio Mané werd matchwinner.