Ex-Man Utd.legende steekt Fellaini hart onder de riem: Denk dat hij zondag start
Na zijn doelpunt vorig weekend, is Fellaini terug een graag geziene speler in Manchester

Ex-Man Utd.legende steekt Fellaini hart onder de riem: "Denk dat hij zondag start"

25-10-2014 17:43

Marouane Fellaini maakte vorig weekend een beauty tegen West Bromwich Albion. Het lijkt een wereld van verschil voor de grote Belg, die terug een graag geziene speler is in Manchester. Ex-Unitedlegende Paul Scholes ziet mogelijkheden met Fellaini in de ploeg. "Ik denk dat er een goede kans is dat hij start tegen Chelsea", schreef Scholes in zijn column in The Evening Standard.

"Hij lijkt geknipt om Cesc Fabregas af te stoppen", gaat Scholes verder. "Maar die beslissing ligt in handen van Louis van Gaal."

Scholes ziet wel geen echte basisplaats weggelegd voor Fellaini, maar gelooft wel dat zijn kwaliteiten het team en coach Louis Van Gaal alleen maar ten goede komen. "Is hij een voor de hand liggende keuze op het middenveld van United? Nee. Is hij de eerste in rang om als tweede spits in steun van Robin van Persie te spelen? Nee. Maar hij is een goeie optie voor Van Gaal en liet zien dat hij in vorm is. In het verleden schrok United er niet voor terug om een sterke speler als pivot te gebruiken. Er waren tijden dat we dat met Sheringham of Yorke deden."