Biglia persona non grata: Ontgoocheld na alles wat we voor hem gedaan hebben
Roger Vanden Stock komt nog eens terug op de harde woorden van ex-poulain Lucas Biglia

Biglia persona non grata: "Ontgoocheld na alles wat we voor hem gedaan hebben"

25-10-2014 12:02

Twee weken geleden haalde Lucas Biglia in de pers zwaar uit naar zijn periode bij Anderlecht en slechte relatie met Herman Van Holsbeeck. Voorzitter bij Anderlecht, Roger Vanden Stock, komt nog eens terug op dat verhaal. "Ik ben verschrikkelijk ontgoocheld in de uitspraken van Biglia", zegt Vanden Stock in Het Laatste Nieuws.

Biglia vond dat hij te weinig waardering kreeg bij de Brusselaars. Het voelde voor hem dat hij de ploeg op zijn eentje kampioen moest maken. "Ik ben verschrikkelijk ontgoocheld in de uitspraken van Biglia", aldus de voorzitter. "Zeker na alles wat we voor hem gedaan hebben. Als je dan zo’n dingen zegt, is dat lamentabel."

Na zeven jaar trok de Argentijn in 2013 de Anderlechtse deur achter zich dicht om bij Lazio te gaan voetballen. Alles leek toen nog goed, maar Biglia vertrok er blijkbaar met een slecht gevoel. Een emotionele Vanden Stock begrijpt de kritiek van Biglia niet. "Wij hebben zelfs ingestemd met een transfer waarbij we pas drie jaar later betaald worden. Hij is sinds zijn terugkeer naar Lazio ook nog een keer hier geweest, mijn kleinkinderen hebben toen nog gespeeld met zijn kinderen. Ik denk niet dat dat nog een keer zal gebeuren."