Kramaric (rechts) tijdens het duel met Feyenoord

Feyenoord-beul maakt ook in Italië veel indruk: Ik ben een goede student
Rijeka-spits maakt in januari mogelijk al stap hogerop

Feyenoord-beul maakt ook in Italië veel indruk: "Ik ben een goede student"

24-10-2014 19:46

Andrej Kramaric heeft niets te klagen over belangstelling. Donderdagavond maakte de spits namens HNK Rijeka drie doelpunten tegen Feyenoord in het Europa League-toernooi en nu blijkt hij ook nog eens op de nominatielijst te staan bij Italiaanse clubs.

Naar verluidt gaat het om enkele grote namen. "De Serie A is een topcompetitie vol met uitstekende spelers", jubelde de 23-jarige Kroaat tegenover Calciomercato. "In de kranten heb ik gelezen dat Internazionale, AC Milan en ook Atalanta Bergamo mij volgen. Natuurlijk maakt me dat gelukkig omdat het gaat om prachtige teams."

"Of ik in januari wil tekenen bij één van deze clubs? Alles is mogelijk", hield de aanvaller zich politiek correct. "In de toekomst zou ik graag willen spelen voor een Europese ploeg met een aanvallende insteek, maar op dit moment draait het alleen om Rijeka. Ik kan één ding zeggen: ik spreek geen Italiaans, maar ik ben een goede student en leer snel."

In januari kan Kramaric een mooi visitekaartje creëren door met Kroatië aan te treden in San Siro voor de onderlinge interland.