“Defour droomt nog altijd van een transfer naar een grote Europese competitie”
Defour kan naar Man City of Chelsea volgens manager

“Defour droomt nog altijd van een transfer naar een grote Europese competitie”

24-10-2014 16:38

Steven Defour keerde na een mislukt avontuur in Portugal op zijn zesentwintigste terug naar België. Zijn manager denkt echter niet dat hij lang in België zal blijven en gelooft dat Defour in de nabije toekomst een belangrijke rol zal spelen bij een Europese topclub.

"Iedereen vraagt me of hij op het einde van dit seizoen al vertrekt", zegt manager Stefani in La Gazetta. "Ik denk dat hij nog twee jaar in Brussel blijft. Dan heeft hij al zijn kennis doorgegeven aan Praet en Tielemans. In ruil zal Anderlecht hem dan laten vertrekken. Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt in het voetbal. Wie weet komt er over een half jaar al een onweerstaanbaar voorstel."

"Steven droomt nog altijd van een transfer naar een grote Europese competitie. Ik denk ook wel dat hij daar de kwaliteiten voor heeft. Hij past zich snel aan en geniet al van bij de jeugd veel interesse van grote clubs."

Man City en Chelsea

"Hij is misschien al 26, maar hij heeft nog enkele mooie jaren voor zich. Ik ben er zeker van dat clubs zoals Manchester City en Chelsea over twee jaar interesse zullen tonen in hem. Hij heeft de kwaliteiten en kreeg al eens grote aanbiedingen, maar het is tot nu toe wat anders gelopen."