Club Brugge realiseert speciaal record na gelijkspel tegen Kopenhagen
Acht ongeslagen wedstrijd voor blauw-zwart

Club Brugge realiseert speciaal record na gelijkspel tegen Kopenhagen

24-10-2014 15:12

Na een spectaculair slot tegen Kopenhagen kon Club Brugge via een doelpunt van Victor Vazquez een gelijkspel realiseren tegen de Denen. Daarmee evenaarde het haar eigen Europese record van ongeslagen wedstrijden.

De Bruggelingen zijn sinds het 3-3 gelijkspel thuis tegen Slask Wroclaw op 8 augutus 2013 al acht Europese duels op rij ongeslagen. Dat is een evenaring van het record dat blauw-zwart maakte in de periode tussen 07/12/2000 en 22/11/2001 onder Trond Sollied. Dat meldt de club op haar website.

De volgende Europese wedstrijd van Club Brugge is op 6 november in Denemarken tegen Kopenhagen. "Hopelijk kunnen we ons record binnen 14 dagen in Kopenhagen verbreken", klinkt het op de website van Club Brugge.

Blauw-zwart staat na drie speeldagen op een tweede plek in hun Europese groep. De Bruggelingen behaalden vijf punten na een gelijkspel tegen Torino en Kopenhagen en winst tegen HJK Rijeka. Torino staat op de eerste plek met vijf punten. Kopenhagen behaalde vier punten, terwijl HJK puntenloos laatste staat.