Club-voorzitter vecht stadionverbod aan na vermeende aanval op steward
Verhaeghe vecht stadionverbod aan

Club-voorzitter vecht stadionverbod aan na vermeende aanval op steward

24-10-2014 14:08

Bart Verhaeghe ging op 26 april van dit jaar in de clinch met een steward tijdens de wedstrijd in en tegen Lokeren. De Voetbalcel van de FOD Binnenlandse Zaken legt de Club Brugge-voorzitter nu een geldboete en stadionverbod op, maar die gaat daar niet mee akkoord.

Op 26 april van vorig jaar legde een vrouwelijke steward van Lokeren een klacht neer tegen Verhaeghe. Volgens haar werd ze aangevallend door de Club-voorzitter nadat zijn zoon de toegang werd ontzegd door de steward. Verhaeghe legde evenzeer een klacht neer, maar krijgt toch een stadionverbod.

"Uiteraard betreurt Bart dit en op advies van zijn raadsman werd beslist om de zaak onmiddellijk in te leiden voor de politierechter", reageert Club Brugge tegenover Het Nieuwsblad.

"In afwachting van de beslissing van de politierechter gaan de voorgestelde administratieve sancties niet in. Om de sereniteit en de goede rechtsgang te vrijwaren, wenst Bart Verhaeghe verder niet te reageren. Hij heeft het volste vertrouwen in een goede afloop", aldus Club Brugge.