Juventus anticipeert op getouwtrek en legt meest gewilde spelbepaler tot 2019 vast
Pogba langer bij de Oude Dame

Juventus anticipeert op getouwtrek en legt meest gewilde spelbepaler tot 2019 vast

24-10-2014 11:46

Juventus heeft goede zaken gedaan. De club heeft het contract van Paul Pogba opengebroken en verlengd. De populaire middenvelder staat nu tot de zomer van 2019 onder contract in Turijn.

Pogba is een van de spelers die bij Juventus op veel belangstelling uit het buitenland kan rekenen. Hij werd in de voorbije transferperiode nog nadrukkelijk gelinkt aan een transfer. Onder meer Paris Saint-Germain wilde hem hebben. Juventus hield de poot echter stijf en wilde Pogba niet laten gaan. Nu heeft de club de verbintenis van de Fransman flink opgewaardeerd. Het oude contract van Pogba liep door tot medio 2016.

"We hebben vanochtend overeenstemming bereikt over het nieuwe contract van Pogba", zei directeur Giuseppe Marotta vrijdag op een bijeenkomst met aandeelhouders. Mino Raiola, zaakwaarnemer van de middenvelder, liet eerder al doorschemeren dat een akkoord dichtbij was. "We hebben besloten Paul een nieuw contract aan te bieden", zei hij onlangs tegenover Tuttosport. "Nu moet het nog worden afgerond."

Door de opwaardering van het contract, doet Juventus ook goede zaken voor de toekomst. Clubs die het contract van Pogba willen afkopen, zullen nu een aanzienlijk hoger bedrag moeten betalen.