Ancelotti zoekt naar gebreken bij Barça: Maar ik ben niet gelukkig geweest
Iedereen kijkt uit naar Clásico: "Er is geen duel in de wereld met deze kwaliteit"

Ancelotti zoekt naar gebreken bij Barça: "Maar ik ben niet gelukkig geweest"

24-10-2014 10:10
2

Real Madrid-coach Carlo Ancelotti heeft in de aanloop naar 'El Clásico' gezocht naar gebreken bij FC Barcelona, maar kon er niet veel vinden. Volgens de Italiaan is het Barça van nu veel verder dan het Barça van vorig seizoen, met name in defensief opzicht.

Real Madrid en Barcelona staan zaterdag tegenover elkaar voor de eerste ontmoeting van het lopende seizoen. "Heb ik naar Barça gekeken toen ze tegen Ajax speelden? Ja. Altijd als ik naar een team kijk, zoek ik naar de gebreken. Maar ik ben niet gelukkig geweest, ik heb er niet veel gevonden", zei Ancelotti tegen Cadena Ser.

Heel Spanje en ook daarbuiten wordt uitgekeken naar de topontmoeting in de Primera División. "Ik denk dat het een geweldige wedstrijd wordt, want er is geen duel in de wereld met deze kwaliteit", vervolgde de Real-coach. "Barça is veel beter dan vorig jaar. De statistieken geven dat aan, ze hebben nog geen doelpunt tegen in de competitie."

Ancelotti denkt zaterdag over Sergio Ramos te kunnen beschikken. De verdediger trainde weer en speelt als hij fit is. Datzelfde geldt voor kompaan Pepe. Sami Khedira herstelde goed en 'zou een oplossing op het middenveld kunnen zijn'. Gareth Bale haalt de wedstrijd normaliter niet. "Als hij fit is, dan speelt hij."