Ervaren Standard-verdediger is duidelijk: Altijd graag met Gerets willen werken
Laurent Ciman heeft een duidelijke boodschap voor Roland Duchâtelet

Ervaren Standard-verdediger is duidelijk: "Altijd graag met Gerets willen werken"

24-10-2014 09:00

Met een mooi en onverhoopt gelijkspel tegen Sevilla in de Europa League donderdag, kan Standard aan zijn heropbouw beginnen dit seizoen. Dat doet het best zo snel mogelijk met een nieuwe, vaste coach, beseft ook Standard-verdediger en Rode Duivel Laurent Ciman. "Ik heb altijd graag met Gerets willen werken", zegt hij aan Het Nieuwsblad.

Ciman was een tevreden man na de 0-0 tegen de titelverdediger in de Europa League, Sevilla. "We hebben intelligent gespeeld", zegt de negenvoudige international. "Toch is er zeker geen plaats voor euforie. We hebben nog heel wat werk om alles op punt te zetten."

Zondag staat de klepper tegen Anderlecht op het programma. Ciman hoopt de goede lijn van donderdag door te trekken. "Een punt tegen de titelverdediger pakken is niet slecht. Of Standard weer eerherstel zal vinden bij de supporters, zal dit weekend duidelijk worden."

Voor de keuze van de nieuwe coach wil Ciman Duchâtelet alvast een handje helpen "Ik heb altijd graag met Gerets willen werken, maar ik weet dat hij het prima heeft in Qatar. Het zal niet simpel zijn hem naar hier te halen."