Depay voelt zich weer helemaal de oude: Daar kwam wat emotie bij kijken
PSV-aanvaller laat gelijk zien dat hij er is

Depay voelt zich weer helemaal de oude: "Daar kwam wat emotie bij kijken"

24-10-2014 08:25
13

Memphis Depay wist donderdagavond alle schijnwerpers op zich gericht. De aanvaller van PSV keerde na een liesblessure verrassend snel terug in het basiselftal van de club en scoorde direct bij zijn rentree in het Europese duel met Panathinaikos.

De aanvaller zat de afgelopen weken met de pest in zijn lijf op de tribune. "Ik voel me weer de oude. Het was alsof ik vorige week nog gespeeld heb", zegt Depay, die na zijn treffer tegen de Grieken zijn shirt uittrok, in gesprek met NUsport. Die actie leverde hem een gele kaart op. "Daar kwam wat emotie bij kijken", aldus de aanvaller. “Het is geen kleine blessure die ik heb gehad en ik ben niet vaak geblesseerd."

"Ik vond het de afgelopen weken daarom moeilijk om toe te moeten kijken bij PSV en ook om Oranje te zien spelen", aldus Depay, die baalde als een stekker dat PSV de zege uit handen gaf tegen de Grieken. "We hadden ze voor rust plat liggen. Ik denk dat ze een beetje bang waren. Maar in de tweede helft voerde niet iedereen zijn taak uit, dat heb ik na afloop in de kleedkamer ook gezegd. Sommige spelers liepen waar ze wilden. Dat kan niet."