Standard Luik praat met trainer die flopte bij Club Brugge
Daum gepolst door Rouches

Standard Luik praat met trainer die flopte bij Club Brugge

23-10-2014 09:29

Christoph Daum is nog niet lang weg uit de Belgische competitie. Tot 2012 stond de Duitser aan het roer bij Club Brugge, waar hij geen titel kon pakken. Mogelijk duikt Daum straks op in Luik. Standard informeerde immers naar de beschikbaarheid van de Duitsers.

Het Nieuwsblad pakte donderdagochtend uit met het nieuws. Volgens de krant is Daum via een ­tussenpersonen gevraagd om Guy Luzon op te volgen bij Standard. Luzon werd maandag ontslagen wegens de tegenvallende resulstaten en op vraag van de supporters. Volgens de krant zou Daum niet meteen 'neen'' gezegd hebben tegen het aanbod. Toch denkt Daum zelf dat er geen akkoord tussen hem en de club gevonden gaat worden. Daum denkt dat Standard eerder in zee gaat gaan met een Franse piste.

Daum zit momenteel zonder club. De Duitsers, die vrijdag 61 jaar wordt, werd in maart van dit jaar nog ontslagen bij het Turkse Bursaspor. Daarvoor was hij aan de slag bij Club. Eerder trainde Daum ook onder meer het Turkse Fenerbahçe en het Duitse Bayer 04 Leverkusen.