Groep B: Grote Limburger krijgt er drie om de oren tegen Real
Mignolet kon het verlies van Liverpool tegen Real Madrid niet voorkomen

22-10-2014 23:23

In groep B won Real met sprekend gemak in Liverpool met duidelijke 0-3 cijfers. Simon Mignolet moest zich dus drie keer omdraaien en kon zich opnieuw niet onderscheiden. De Bulgaren van Ludogoretz haalden het in extremis nog van Basel.

Real Madrid kende een goede generale repetitie voor de Clasico van komend weekend tegen Barcelona. Aan de rust stond de 0-3 eindstand al vast op Anfield. Na een geniaal lobpasje van James Rodriguez maakte Cristiano Ronaldo zijn eerste doelpunt in Liverpool en zijn 70e Europese doelpunt, eentje minder dan Raul.

Benzema zorgde voor de 0-2 en 0-3 voorsprong voor Real, dat duidelijk een maatje te groot was voor Liverpool.

Basel kwam na een kwartier al met z'n tienen te staan tegen Loedogoretz Razgrad. De Bulgaren vinden pas in de 91e minuut een gaatje tegen de tien van Basel en zorgen zo voor hun eerste overwinning in de Champions League.

Real Madrid staat autoritair aan de leiding met 9 op 9. Liverpool, Basel en Loedogoretz volgen met 3 punten.