Euforie bij Paris Saint-Germain: Cavani is de beste spits ter wereld
"Deze zege is belangrijk, want we blijven nu aan kop van de groep"

Euforie bij Paris Saint-Germain: "Cavani is de beste spits ter wereld"

22-10-2014 11:46
7

Edinson Cavani staat bij Paris Saint-Germain eigenlijk altijd in de schaduw van Zlatan Ibrahimovic. Maar bij afwezigheid van de Zweed was de hoofdrol dinsdagavond weggelegd voor de Uruguayaan, die in het duel met APOEL Nicosia vlak voor tijd de enige en dus winnende treffer maakte.

Voorzitter Nasser Al-Khelaifi kon na de nipte zege zijn geluk niet op. Hij noemde Cavani zelfs de beste spits ter wereld. "Dat heeft hij vanavond bewezen", zei de steenrijke Qatarees, die blij was met de belangrijke driepunter. "Het is altijd moeilijk om hier te spelen. Deze zege is belangrijk, want we blijven nu aan kop van de groep."

"Als we nou ook zo goed kunnen spelen in de Ligue 1... Dat lukt ons niet, ook omdat we nooit in een vaste formatie kunnen spelen. Maar dat mag geen excuus zijn", vervolgde Al-Khelaifi. PSG staat in de competitie al zeven punten achter op koploper Olympique Marseille. "Hopelijk is dit een nieuwe start voor ons. Het is belangrijk dat we zaterdag ook van Bordeaux winnen. Zlatan ondergaat woensdag enkele tests, hopelijk is hij dan ook weer beschikbaar."