Jongelingen van Anderlecht tonen A-elftal hoe ze Arsenal moeten aanpakken
Beloften van Anderlecht winnen tegen Arsenal

22-10-2014 09:05

In de UEFA Youth League hebben de beloften van paars-wit getoond dat er heel wat talent zit bij RSC Anderlecht. De jonge Brusselaars wonnen woensdagavond met 4-3 van Arsenal na een spektakelwedstrijd.

Na amper twee minuten voetballen kon Anderlecht al scoren via een strafschop. Aaron Leya Iseka was de afwerker van dienst. Daniel Crowley scoorde niet lang daarna meteen twee doelpunten van Arsenal, maar Iseka bracht voor rust de stand nog gelijk.

Frank Mikal en Andy Kawaya zorgden voor de pauze nog voor de 4-2 voorsprong bij Anderlecht. Crowley kroonde zich uiteindelijk tot man van de match met een derde doelpunt vanop de stip, maar het bleef 4-3.

Opstelling RSC Anderlecht: Svilar, Denayer (76' Faes), De Medina, Matthys, Scholl, Mikal (79' Omeonoga), Bastien (89' Bitsindou), Leya Iseka, Bourard, Kawaya en Jellal