Redknapp haalt wéér uit: Hij is de slechtste prof die ik ooit ben tegengekomen
"Zelfs ik kan m'n buik inhouden voor een foto en er goed uitzien"

Redknapp haalt wéér uit: "Hij is de slechtste prof die ik ooit ben tegengekomen"

21-10-2014 15:28
7

Harry Redknapp slaat terug naar Adel Taarabt. De Marokkaanse voetballer van Queens Park Rangers haalde maandag uit naar de trainer, nadat Redknapp eerder openlijk aangaf dat de voetballer veel te zwaar is en niet leeft voor zijn sport.

Taarabt stelde dinsdag dat hij helemaal niet met overgewicht kampt en liet zich bij het artikel in de Engelse media uitgebreid fotograferen met een blote, strakke buik. Volgens Redknapp is het verhaal in scene gezet. Hij geeft de woordenoorlog dinsdag een nieuw vervolg door Taarabt onder meer de 'slechtste professional ooit' te noemen.

"De enige reden waarom hij is afgevallen, is omdat hij keelontsteking had. Dat is de enige manier hoe we hem gewicht konden laten verliezen. Hij is niet wedstrijdfit, dat is de waarheid. Hij is de slechtste prof die ik ooit ben tegengekomen. Ik ben zijn enige bondgenoot geweest bij QPR in de afgelopen drie jaar. Hij doet z'n best niet en ik heb hem te lang beschermd", haalt Redknapp uit in gesprek met The Sun. "Hij is niet fit genoeg om voetbal te spelen, helaas."

De foto's bij het artikel van Taarabt waarop te zien is dat hij zogenaamd niet overgewicht kampt, maken geen indruk op Redknapp. "Zelfs ik kan m'n buik inhouden voor een foto en er goed uitzien", zegt Redknapp, die ook de claim van Taarabt dat hij de gehele dag alleen maar op kantoor zit te bellen verwerpt. "Ik ben de eerste op het trainingscomplex, elke dag om 7 uur, en ik ben altijd buiten op het veld", aldus de Engelse trainer.