Ajax kan ook Xavi wegstrepen en ontloopt tevens mogelijk slot op middenveld
Busquets volgende twijfelgeval bij de Catalanen

Ajax kan ook Xavi wegstrepen en ontloopt tevens mogelijk slot op middenveld

20-10-2014 15:07
12

FC Barcelona mist dinsdag in het Champions League-duel met Ajax de nodige grote namen. Naast Luis Suarez, Thomas Vermaelen en Adriano kan trainer Luis Enrique ook niet beschikken over Xavi. Bovendien is Sergio Busquets nog een twijfelgeval.

Xavi krijgt rust van Enrique, terwijl Adriano met de naweeën van een dijbeenblessure kampt. De Braziliaan was afgelopen weekend al een van de afwezigen tijdens het competitieduel van Barcelona met Elche (3-0). Busquets maakt momenteel nog wel deel uit van de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Ajax, maar de middenvelder is nog een vraagteken.

Dinsdag zal bepaald worden of Busquets inzetbaar is voor de wedstrijd tegen de Amsterdammers. Al langer was bekend dat Suarez en Vermaelen niet in actie kunnen komen tegen hun oude werkgever. Suarez is nog geschorst, maar kan komend weekend wel zijn officiële debuut maken in de competitietopper tegen Real Madrid. Vermaelen heeft nog altijd last van een hamstringblessure en wacht eveneens op zijn eerste speelminuten in het Barcelona-tricot.