Bayern-sterspeler vreest topper niet te halen, Robben kan wedstrijd goed gebruiken
"Ik wil zo snel mogelijk terug zijn op topniveau"

Bayern-sterspeler vreest topper niet te halen, Robben kan wedstrijd goed gebruiken

19-10-2014 21:45
1

Bayern München begint dinsdag waarschijnlijk nog zonder Franck Ribéry aan de topper in de Champions League tegen AS Roma. De Fransman verwacht niet fit genoeg te zijn om in Italië aan de aftrap te staan.

Ribéry maakte dit weekend tegen Werder Bremen (6-0) na een maand afwezigheid zijn rentree, maar die dertig minuten krijgen dinsdag mogelijk nog geen vervolg. "Ik wil altijd spelen, maar ik denk dat het nog lastig is. Het half uur tegen Werder was nog niet genoeg om ook vanaf de aftrap te spelen", aldus de flankspeler.

Hij hoopt wel snel meer speelminuten te maken. "Het is zaak dat ik zoveel mogelijk wedstrijdritme op ga doen. Ik wil zo snel mogelijk terug zijn op topniveau. Voor mij is het voordelig dat we vrijwel om de drie dagen een wedstrijd spelen. Daar ben ik nu het meest bij gebaat: spelen, spelen en nog eens spelen", besluit Ribéry.

Arjen Robben kijkt na de ruime overwinning in de Bundesliga uit naar het treffen met de nummer twee van Italië.  "Ik denk dat we zo'n wedstrijd goed kunnen gebruiken. We willen namelijk stappen zetten", aldus de Nederlander.