'Twintig kilo' te zwaar: Hij krijgt 80.000 euro per week, maar voert geen reet uit
"Ik kan spelers die twintig kilo te zwaar zijn niet beschermen"

'Twintig kilo' te zwaar: "Hij krijgt 80.000 euro per week, maar voert geen reet uit"

19-10-2014 21:28
3

Adel Taarabt is één van de grotere namen bij Queens Park Rangers, maar bij Harry Redknapp heeft hij het helemaal verbruid. De Marokkaan krijgt zondag de volle lading van zijn manager.

De 25-jarige Taarabt ontbrak zondag in de selectie voor het duel met Liverpool. Officieel omdat hij geblesseerd was, maar nu blijkt dat er een andere reden voor zijn afwezigheid is. "Ik kan spelers die twintig kilo te zwaar zijn niet beschermen", foeterde Redknapp na de 2-3 nederlaag.

"Nee, hij is inderdaad niet fit", vervolgde de manager, die vindt dat Taarabt moet bewijzen dat hij zijn salaris van zo'n 80.000 euro per week waard is. "Hij speelde laatst een wedstrijd bij de beloften, maar ik kan nog meer lopen dan dat hij in dat duel deed."

"Dus nee, ik kan hem niet selecteren. Ik gebruik alleen spelers die bereid zijn om te werken en te laten zien dat ze voor een mooie club als QPR willen voetballen. Als Taarabt dat gaat doen, krijgt hij misschien nog eens een kans. Hij ontvangt 80.000 euro per week, maar voert geen reet uit. Wat is er met deze sport aan de hand?"