Liverpool laat paria Balotelli lachen na vier goals in laatste vijf minuten
Bizar slot op Loftus Road

19-10-2014 16:25

Liverpool heeft zondag op bezoek bij Queens Park Rangers de overwinning gepakt na een bizarre slotfase. De ploeg van trainer Brendan Rodgers gaf op Loftus Road in Londen tot twee keer toe een voorsprong uit handen, maar won toch nog dankzij een eigen doelpunt van Steven Caulker diep in blessuretijd: 2-3.

Liverpool was halverwege de tweede helft ook al op voorsprong gekomen door het tiende eigen doelpunt van Richard Dunne in de Premier League. Geen enkele speler in de historie van de Engelse competitie haalde dat ongekende aantal.

In de slotfase gebeurde er vervolgens van alles. Invaller Eduardo Vargas maakte tot twee keer toe gelijk voor de ploeg van Leroy Fer, tussendoor had Philippe Coutinho de bezoekers weer op voorsprong gebracht. In de 95e minuut besliste Caulker het duel onbedoeld in het voordeel van Liverpool.

In de eerste helft had Fer nog tot twee keer toe de lat geraakt. Kort daarna miste de nog doelpuntloze Balotelli voor open doel.