Wenger woedend na nieuw puntenverlies Arsenal: Was pijnlijk om te zien
Arsenal blijft achter bij andere topclubs

Wenger woedend na nieuw puntenverlies Arsenal: "Was pijnlijk om te zien"

19-10-2014 09:18
2

Het seizoen is pas een paar maanden bezig, maar Arsenal lijkt nu alweer bezig aan een verloren jaar. De Londenaren speelden zaterdag met 2-2 gelijk tegen Hull City en lieten zodoende na om aan te haken bij de top van de Premier League, tot grote frustratie van Arsène Wenger.

Arsenal mocht zelfs nog blij zijn met het punt, want lange tijd leek de club op een nederlaag af te stevenen. Een doelpunt in de blessuretijd van Danny Welbeck voorkwam een verliespartij. "Ik kan niet zeggen dat dit niet ernstig is. We moeten ons flink zorgen maken, want de andere teams pakken punten en wij doen dat niet", constateerde Wenger.

"Het lag zeker niet aan de instelling, maar we hadden niet de juiste focus. We hebben genoeg ervaring om te weten dat zij absoluut niet dat tweede doelpunt mogen maken. Dan mag het niet zo zijn dat het op die manier toch gebeurt", vervolgde de Fransman tegenover Sky Sports. "We hebben slechts één punt, terwijl we vandaag tachtig procent balbezit hadden. Bij het eerste doelpunt zag het ons nog tegen met de scheidsrechter, maar het tweede doelpunt hebben we aan onszelf te verwijten. Na rust hadden we niet genoeg concentratie en gaven we hun zomaar de voorsprong. Dat was pijnlijk om te zien."