Bayern München en Robben hebben genoeg aan strafschop in spookwedstrijd
Müller matchwinner in Rusland

30-09-2014 19:55
1

Bayern München heeft dinsdag ook het tweede groepsduel in de Champions League gewonnen. De kampioen van Duitsland won de uitwedstrijd bij CSKA Moskou met 1-0.

Thomas Müller benutte in de 22e minuut een strafschop, nadat Mario Götze naar de grasmat was gewerkt door Mario Fernandes. Arjen Robben speelde tachtig minuten voor de club uit Beieren. Na tien minuten kreeg hij zijn grootste kans, maar het vizier stond niet op scherp.

Roman Eremenko had in de tweede helft de gelijkmaker op zijn schoen. Zijn vrije trap op de rand van de zestien spatte echter uiteen op de lat. Het duel in Moskou werd zonder publiek gespeeld, omdat de aanhang van CSKA zich vorig seizoen schuldig had gemaakt aan racisme.

Bayern München won twee weken geleden voor eigen publiek van Manchester City (1-0). CSKA Moskou ging hard onderuit bij AS Roma (5-1). Roma en City nemen het later op de dinsdag tegen elkaar op.