'Aangeslagen Balotelli krijgt tijdens training volle laag van woedende supporter'
Italiaanse aanvaller ontdaan na scheldkannonade tijdens training

'Aangeslagen Balotelli krijgt tijdens training volle laag van woedende supporter'

30-09-2014 17:01
2

Mario Balotelli is deze week opgeschrikt tijdens een trainingsessie van Liverpool op het trainingscomplex van de club. Een nog onbekende man achtte het nodig om de Italiaanse aanvaller zonder aanleiding de huid vol te schelden.

De man parkeerde zijn busje naast Melwood, het complex van Liverpool, en klom vervolgens op het dak. Van achter het hek schold de man Balotelli de huid vol. Tevens dreigde hij de Italiaanse spits na de training op te zoeken. The Daily Star vroeg Liverpool om een reactie, maar de club weigerde de krant te woord te staan. Volgens het boulevardblad werd de training tijdelijk stilgelegd. Balotelli was volgens ooggetuigen flink geraakt door het incident.

Uiteindelijk grepen beveiligers in. Zij wisten de man zover te krijgen om in zijn auto te stappen. De krant meldt dat het besloten heeft de 'agressieve, gewelddadige en onsmakelijke commentaren' van de fan niet te publiceren. Een ooggetuige liet wel weten dat 'hij nog niet eerder zoiets meemaakte' op Melwood. "De man verliet het complex, maar riep nog wel: 'Na de training kom ik terug Mario, you f*cking dog'."