Ervaren Brugse middenvelder: Ik gebruik kritiek niets als drijfveer
Simons wil nog jaartje doorgaan

Ervaren Brugse middenvelder: "Ik gebruik kritiek niets als drijfveer"

30-09-2014 13:15

Timmy Simons is al 38 jaar. Toch denkt de ervaren middenvelder van Club Brugge nog niet aan stoppen. De kapitein van blauw-zwart ligt ook niet wakker van de kritiek op zijn persoon.

Indien Club Brugge dit seizoen kampioen wordt, stopt Simons niet. "Ik hoef zeker niet op een hoogtepunt te stoppen. Ik ben niet zoals iedereen", aldus Simons in Humo. "Ik zal stoppen als ik voel dat het niet zo goed meer gaat of ik er geen zin meer in heb. Maar nu doe ik het nog veel te graag. Ik doe elke opoffering met evenveel plezier. Er is niets dat ik liever doe dan voetballen."

Op Simons kwam er de laatste weken wat kritiek. Simons heeft daar geen problemen mee. "Ik ben ondertussen al 20 jaar bezig en weet dat je op de perceptie geen vat hebt. Ik gebruik die kritiek zelfs niet als drijfveer. Ik heb geen extra drijfveer nodig. Ik wil me elke dag bewijzen, niet voor de buitenstaanders, maar voor mijn coach en mijn club. Dat zijn de mensen die bepalen of ik speel of niet en of ik een nieuw contract krijg."