Franse vrees: We weten dat we tegen een nachtmerrie van een club spelen
"Ik houd van grote clubs en Barça is al jaren één van de grootste clubs ter wereld"

Franse vrees: "We weten dat we tegen een nachtmerrie van een club spelen"

30-09-2014 12:41

Paris Saint-Germain zal uit een ander vaatje moeten tappen, wil het een kans maken tegen FC Barcelona. De Franse club kent een moeizame start van het nieuwe seizoen, ook in de Champions League kwam PSG niet flitsend uit de startblokken.

De kampioen van Frankrijk bleef in het eerste groepsduel steken op een 1-1 gelijkspel in Amsterdam tegen Ajax. Dinsdag ontvangt PSG FC Barcelona in eigen huis. "We weten dat er veel ruimte voor verbetering is en we zijn ons ervan bewust dat we tegen een nachtmerrie van een club spelen", zegt verdediger David Luiz met het oog op het Champions League-duel van dinsdag. "We moeten onze best mogelijke vorm zien te vinden."

"Wat er afgelopen seizoen met Barça gebeurde? Dat kan soms voorkomen in het voetbal. Alles verandert, soms week na week. Ik houd van grote clubs en Barça is al jaren één van de grootste clubs ter wereld. Dat hebben ze laten zien met alle prijzen die ze hebben gewonnen en de nooit eerder vertoonde speelstijl waarmee ze dat deden. Eerlijk, Barça was in al die jaren briljant", aldus de Braziliaanse verdediger, die zelf PSG boven Barça verkoos.