Real Madrid heeft geen enkele intentie om Ronaldo komende zomer te verkopen
Snelle hereniging met United laat op zich wachten: "De mensen zullen geduld moeten hebben"

"Real Madrid heeft geen enkele intentie om Ronaldo komende zomer te verkopen"

30-09-2014 12:30
3

Een snelle terugkeer van Cristiano Ronaldo bij Manchester United is onmogelijk. Dat stelt Sky Sports-expert Guillem Balague, die eerder denkt aan een transfer in 2016. "De mensen zullen wat meer geduld moeten hebben."

United verkocht Ronaldo in 2009 aan Real Madrid, nadat hij er zes jaar speelde. Steeds vaker gaan er geluiden op dat de Portugese superster terug wil naar Old Trafford en dat de club die liefde ook beantwoordt. Volgens Balague, kenner van het Spaanse voetbal, gaat het dankzij Real nog wel even duren voor het werkelijk zo ver is. "Het is vrij duidelijk dat Manchester United geïnteresseerd is in Ronaldo", zegt hij.

"Cristiano Ronaldo droomt ervan en wil graag terug naar Manchester. Ik denk alleen dat de mensen de timing niet goed hebben", vervolgt Balague. "Ze zien het graag gebeuren in januari. Maar dat gaat niet gebeuren. In de zomer? Dat denk ik ook niet. Real Madrid heeft geen enkele intentie om Ronaldo komende zomer te verkopen."

"Over twee jaar zou ik zeggen 'ja, dat is mogelijk de tijd'. Dan is hij bijna 32 jaar en is voor Real Madrid het moment om te zeggen: 'Oké, als we kunnen cashen voor hem, briljant. Hij heeft veel voor ons gedaan, maar dit is het, tijd om door te gaan'. Ik denk niet dat het in de zomer gebeurt, de mensen zullen wat meer geduld moeten hebben."