Ex-trainer Anderlecht heeft kritiek op werkwijze van Israëlische trainer Standard
Jacobs gaat niet akkoord met rotatiesysteem van Luzon

Ex-trainer Anderlecht heeft kritiek op werkwijze van Israëlische trainer Standard

30-09-2014 09:41

Standard lijkt nog steeds op zoek naar zijn beste vorm. De Luikenaren spelen met vlagen prachtig voetbal, maar kunnen wekelijks niet altijd overtuigen. Ex-trainer Ariël Jacobs gaat niet akkoord met de werkwijze van Guy Luzon bij de Rouches.

"Luzon heeft vorig seizoen zijn rotatiesysteem aangewend om fris voor de dag te komen in de Play-Offs. Dat leverde toen geen resultaat op, want Standard pakte naast de titel", vertelt hij aan Het Belang van Limburg. "Was dat op Anderlecht gebeurd, gingen de poppen al aan het dansen. Luzon heeft dringend resultaten of een aanknopingspunt nodig."

"De komende weken worden cruciaal. Het wordt ook belangrijk in welke mate hij nog geloofwaardig overkomt naar de spelersgroep toe. Het kan twee kanten uit. Ofwel blijft hij aanmodderen ofwel komt er soelaas in de vorm van een overwinning of een knappe prestatie tegen Feyenoord."

"Komt er geen beterschap, dan moet de situatie geëvalueerd worden. Dan betaalt Luzon het gelag. De trainer is altijd verantwoordelijk voor de resultaten", besluit de ex-trainer van Anderlecht.