Landskampioen rekent niet op smaakmaker in bekerduel
Anderlecht ziet zijn balgoochelaar weer sukkelen met een blessure

Landskampioen rekent niet op smaakmaker in bekerduel

23-09-2014 11:25

Matias Suarez komt woensdag allicht niet aan de aftrap in de bekerconfrontatie met tweedeklasser Patro Eisden. De Argentijn ondervindt irritatie aan de patellapees van zijn linkerbeen en wordt daarom zo goed als zeker rust gegund. Dat staat vandaag onder meer in het Nieuwsblad te lezen.

De Limburgers van Patro Eisden moeten Matias Suarez alvast niet vrezen. Anderlecht laat weten zijn aanvaller te zullen sparen in het bekerduel van woensdag. De Argentijn was nochtans helemaal hersteld van zijn kruisbandoperatie, maar sukkelt nu dus met zijn linkerknie. Voetballen gaat, maar eigenlijk zou hij het best rusten. Meestal begint de dribbelaar na 45 minuten te trekkebenen. Geen ideale situatie dus.

De medische staf van Anderlecht zou hem nu een individueel programma hebben opgelegd. Dat moet hopelijk soelaas bieden. Een nieuwe operatie is voorlopig niet aan de orde. El Magico, zoals zijn bijnaam luidt in het Astridpark, zal dus nog even moeten wachten om terug te schitteren. Afgelopen weekend tegen Cercle liet hij nog zien niks van zijn genie verloren te hebben, maar werd ook weer duidelijk dat hij nog lang geen honderd procent is. Nadat hij in 2011 de Gouden Schoen kreeg, sukkelt hij ongelukkig van de ene blessure in de andere.