'PSV laat Bakkali alleen in geval van nood nog meedraaien in beloftenteam'
Buitenspeler maakt zich onmogelijk in Eindhoven

'PSV laat Bakkali alleen in geval van nood nog meedraaien in beloftenteam'

22-09-2014 20:19
18

Zakaria Bakkali lijkt definitief niet terug te keren in het PSV-tricot. De achttienjarige aanvaller heeft een slechte relatie opgebouwd met zijn werkgever en is daarom ook bij het beloftenteam niet langer welkom, tenzij er sprake is van ongewone personele problemen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Bakkali is al lange tijd niet meer uitgekomen voor de A-selectie en werd verbannen naar het beloftenteam. Daar mag hij inmiddels geen wedstrijden meer spelen. Er is een kans op speeltijd indien er veel blessures ontstaan, maar die kans is klein gelet op de hoeveelheid mogelijkheden voor trainer Darije Kalezic. Ook spelers uit de hoofdmacht en de A1 mogen immers in actie komen voor deze ploeg.

PSV heeft geprobeerd om Bakkali te behouden, maar de kleine buitenspeler weigerde zijn aflopende contract te verlengen door de clubleiding aan het lijntje te houden. Voor de Eindhovenaren is het boek inmiddels wel dicht. De kans is aanwezig dat de hoofdrolspeler in kwestie in januari naar een andere club verkast, aangezien zijn vertrouwensman Marcel Veerman dat liet doorschemeren.