Red Devils dreigen Belgisch toptalent transfervrij te zien weglopen
Manchester United lijkt niet geleerd na kostelijk verlies van Paul Pogba

Red Devils dreigen Belgisch toptalent transfervrij te zien weglopen

21-09-2014 12:02

Vorige week wist Andreas Pereira zijn eerste selectie voor een competitieduel te versieren bij Manchester United. De 17-jarige spelmaker wordt een grote toekomst toegedicht, maar ligt die wel in Manchester?

Bij The Daily Mail hebben ze nu, midden september, alvast een waarschuwingsschot gelost. De krant ziet verdacht veel gelijkenissen met de situatie waar Paul Pogba zich in bevond. Bij de Franse international werd toen hij nog minderjarig was ook te lang getalmd om hem vast te leggen en Pogba vertrok voor niets naar Juventus. Ook met het contract van Pereira is volgens de krant geen haast gemoeid en ook hij kan vanaf januari met andere clubs beginnen praten.

Pereira maakte in de afgang tegen Milton Keynes voor de League Cup (4-0) zijn officiële debuut, zat tegen QPR vorige week voor het eerst in de competitiekern en scoorde een dag later voor de reserven. De Belg, zoon van oud-STVV-speler Marcos Pereira, heeft op jonge leeftijd al transferperikelen achter de rug. Op 16-jarige leeftijd plukte Sir Alex Ferguson hem namelijk weg bij PSV, ook geheel tot de frustratie van technisch directeur in Eindhoven Marcel Brands.