Van Gaal slaat terug: 'Het is niet zo interessant wat Guardiola zegt'
'Spelers willen komen terwijl we geen Champions League spelen'

Van Gaal slaat terug: 'Het is niet zo interessant wat Guardiola zegt'

21-09-2014 08:23
2

Pep Guardiola liet zich recent ontvallen dat Manchester United in de zomer graag spelers aan had willen trekken van Bayern München, maar dat men niet over voldoende financiële middelen beschikte om dit te bewerkstelligen. Louis van Gaal, trainer van de Engelse club, liet weten zich niets aan te trekken van de opmerkingen van de Spanjaard omdat spelers naar zijn zeggen wel staan te trappelen om naar United te komen.

"Het is niet zo interessant wat hij zegt. Ik denk dat elke speler waar ik contact mee heb gezocht voor Manchester United wil spelen. Het is ongelooflijk dat spelers willen komen terwijl wij niet in de Champions League spelen. Dat is een verrassing, maar het komt natuurlijk door de grootheid van de club. Ze geloven in het project waar we aan zijn begonnen, alhoewel het, zeg ik nog maar eens, tijd nodig heeft", aldus Van Gaal tegenover De Telegraaf.

Van Gaal zou volgens berichten in diverse kranten in de zomer een poging hebben ondernomen om Arjen Robben en Thomas Müller over te nemen van Bayern München. De twee spelers maakten echter niet de overstap naar de Engelse Premier League en bleven de club uit Beieren trouw.