Manchester United dreigt jong Belgisch-Braziliaans talent te verliezen
Pereira denkt aan vertrek

Manchester United dreigt jong Belgisch-Braziliaans talent te verliezen

21-09-2014 08:23

Manchester United riskeert opnieuw een jong talent te verliezen aan een andere club. De Mancunians raakten het niet eens over een nieuw contract met de Belgo-Braziliaan Andreas Pereira en brengt zo mogelijk andere clubs op ideeën.

Na het verlies van Paul Pogba aan Juventus lijkt Manchester United opnieuw een talent te verliezen, dat meldt The Daily Mail. Pereira lijkt sinds de komst van Van Gaal volwaardig tot de A-kern te behoren en mocht in de wedstrijd tegen QPR van het afgelopen weekend zelfs op de bank plaatsnemen. Op 26 augustus 2014 maakte Pereira zijn officieel debuut voor Manchester United in de League Cup.

Pereira is een 18-jarige middenvelder die op 16-jarige leeftijd van PSV Eindhoven werd overgenomen. Hij is de zoon van de voormalige Braziliaanse voetballer Marcos Pereira, die onder meer bij STVV het mooie weer maakte.

De jongste Pereira kwam in de jeugd vooral voor de Belgische nationale ploegen uit, maar koos er uiteindelijk voor om in het Braziliaanse nationale elftal te spelen.