Timothy Derijck pechvogel van dienst, hij vloert zijn eigen doelman
ADO Den Haag speelt op speeldag 6 1-1 gelijk tegen GO Ahead Eagles

Timothy Derijck pechvogel van dienst, hij vloert zijn eigen doelman

21-09-2014 00:01

Op de zesde speeldag stond het duel geprogrammeerd tussen ADO Den Haag en Go Ahead Eagles. Voor de Belgische voetbalsupporter niet meteen een interessante affiche, ware het niet dat er bij ADO Den Haag een landgenoot te bewonderen valt. Het is Timothy Derijck (ex-PSV) die er probeert zijn strepen te verdienen, maar dit keer was hij toch wel van de pechvogel van dienst te noemen.

ADO Den Haag is vandaag niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen GO Ahead Eagles. Toch wist twee keer een speler van Den Haag de netten te doen trillen. De Belgische verdediger Timothy Derijck lag met een owngoal op het uur aan de basis van het puntenverlies van ADO, dat met zes punten uit zes speeldagen tevreden moet zijn met een dertiende plaats in het klassement.

Dordrecht speelde 1-1 gelijk op het veld van Excelsior. Kapitein Funso Ojo werd na veertig minuten naar de kant gehaald. Ook Marvin Peersmaan kreeg een basisplaats. Ook Heerenveen speelde 1-1 gelijk, op bezoek bij Vitesse. Stefano Marzo speelde de hele wedstrijd voor de bezoekers.