Paars-witte keeper ondanks nederlaag toch een beetje ontgoocheld
"Je thuis tweemaal moeten omdraaien is niet leuk"

Paars-witte keeper ondanks nederlaag toch een beetje ontgoocheld

20-09-2014 23:17

Ondanks de 3-2 thuisoverwinning van Anderlecht tegen Cercle Brugge was er op het gezicht van doelman Silvio Proto toch wat ontgoocheling te bespeuren. De reden hiervoor waren de twee tegendoelpunten dat de landskampioen slikte tegen de vereniging uit Brugge. "Je in eigen huis tweemaal moeten omdraaien, is nooit leuk."

"Maar dat zullen we ons op het einde van het seizoen niet meer herinneren. Het belangrijkste is de winst, na een lastige verplaatsing tijdens de week", staat te lezen op de site van Sporza.

"Deze ploeg is nog in progressie. We hebben heel veel jonge spelers, en die leren voortdurend bij. We hadden misschien wat meer kunnen scoren, maar Werner speelde ook een heel sterke partij."

Op het einde leek het bij Anderlecht weer wat te stroppen waar Proto niet echt een verklaring voor heeft. "Ik weet niet of het een kwestie van concentratieverlies is. Het zijn vaak details en toevalligheden die tot een tegengoal leiden. Maar goed, beter dat ons dat nu overkomt dan op het einde van het seizoen."