Courtois ontkent moeilijkheden met concurrent bij nationale ploeg
Courtois heeft geen problemen met Mignolet

Courtois ontkent moeilijkheden met concurrent bij nationale ploeg

19-09-2014 22:02

Thibaut Courtois beleeft momenteel een mooie periode bij Chelsea. De Rode Duivel lijkt doelman nummer één te zijn bij de Londenaren en moet ook in de nationale ploeg niet meer vrezen voor de concurrentie van Simon Mignolet.

Voor Sporting Telenet zat Courtois samen met oud-doelman Geert De Vlieger en de spanningen die er heerste bij de nationale ploeg. Tijdens de EK-kwalificatiecampagne liet Simon Mignolet weten dat hij aasde op een basisplek bij de Rode Duivel. Courtois weerlegt echter dat er ooit ruzie was.

"Neen, ik denk niet dat daar spanning was. Ik heb toen toen gewoon iets gezegd dat ik niet had moeten zeggen. Ik had op dat moment gewoon op mijn tong moeten bijten", aldus Courtois.

Ook bij Chelsea lijkt Courtois de concurrentenstrijd gewonnen te hebben. José Mourinho koos dit seizoen resoluut voor de Belgische doelman. De Portugees belde hem in mei al op om te verduidelijken wat hij van Courtois verwachtte. "Ik heb toen eigenlijk niet veel gezegd aan de telefoon, het was vooral hij die gepraat heeft", lacht de Rode Duivel.