Mourinho denkt aan terugkeer bij Real Madrid: Ik zou het zo nog een keer doen
Portugees heeft het wel naar zijn zin bij Chelsea

Mourinho denkt aan terugkeer bij Real Madrid: "Ik zou het zo nog een keer doen"

19-09-2014 18:09
4

Chelsea-trainer José Mourinho zou er niet eens over na te hoeven denken als hij de optie krijgt om terug te keren bij Real Madrid. De Portugees zou die mogelijkheid met beide handen aangrijpen.

Dat Mourinho bij Real Madrid niet de Champions League wist te winnen en beslag legde op slechts één landstitel, was de aanleiding voor zijn vertrek. "Als ik vandaag terug zou kunnen, zou ik dan naar Real gaan? Ja. Duidelijk, ja. Het was een ervaring als trainer en als man. Ik zou het zo nog een keer doen, zonder er twee keer over na te denken", reageert de excentrieke oefenmeester vrijdag tegenover TVI.

"Toen ik de club verliet, had ik een fantastische relatie met de voorzitter, de algemeen directeur en de hele club. Maar de beslissing die ik nam, was het beste voor mijn carrière", vervolgt Mourinho. "Je zult me niet horen over wat er in het verleden is gebeurd. Of het nou positief of negatief is. Ik ben gelukkig bij Chelsea en ga met plezier naar de trainingen en wedstrijden. Ik praat niet graag over het verleden."