Nieuwkomer van Club Brugge valt in herhaling: Ik weet dat ik beter kan
Gedoz nog altijd niet tevreden over eigen prestaties

Nieuwkomer van Club Brugge valt in herhaling: "Ik weet dat ik beter kan"

19-09-2014 07:16

Het gaat snel voor Felipe Gedoz bij Club Brugge. De Braziliaan mocht net zoals tegen Racing Genk opnieuw starten in de basis tegen Torino in de Europa League. Na de 0-0 tegen de Italianen klonk hij hetzelfde als na de 1-1 tegen de Limburgers: "Ik kan beter".

“Neen, ik ben niet tevreden met mijn prestatie, want ik weet dat ik veel beter kan”, aldus Gedoz op de website van Club Brugge. “En ook met het 0-0 gelijkspel kan ik mij maar moeilijk verzoenen. Eigenlijk is het een beetje hinken op twee gedachten. Op het eerste gezicht hebben we goed verdedigd en dus niet verloren, maar anderzijds denk ik dat we van de weinige kansen er toch eentje tegen het net hadden moeten prikken."

"Ik denk ook dat het bij ons tactisch heel goed in mekaar zat, we gaven heel weinig weg, maar op aanvallend vlak moeten we in de toekomst zeker beter kunnen."

Gedoz is alvast tevreden in Brugge. "Persoonlijk gaat de aanpassing veel vlotter dan ik gedacht had. Het is toch een andere competitie, een andere cultuur, maar ik voel me hier heel erg op mijn gemak bij Club Brugge. De midweekwedstrijden heb je bij ons ook, namelijk de Copa Libertadores, dus ook dat regime ben ik gewoon. Ik hoop dat we komende zondag nu wel eens kunnen winnen en dan denk ik dat we wel eens zouden kunnen vertrokken zijn voor een mooie reeks.”